Recepten

Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
lasagna recept

Ingrediënten

  • 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
  • 1 pak gedroogde lasagnevellen
  • 100 gr gemalen kaas
  • Voor de bechamelsaus: 50 gr boter / 50 gr bloem / 350 ml melk / 1 snuifje nootmuskaat, peper en zout

 

Bereidingswijze:

  • Maak eerst de bechamelsaus. Smelt de boter in een pannetje op het vuur. Voeg de bloem toe en laat even aanbakken. Doe nu straalsgewijs de melk erbij en roer toe een gladde saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • Neem een grote schaal en schep een laag Manna Vegetarische Bolognaise op de bodem.
  • Bedek de laag vegetarische bolognaisesaus met enkele lasagnevellen.
  • Lepel hier een laagje bechamelsaus over en bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.
  • Herhaal tot de vegetarische bolognaisesaus en de bechamelsaus volledig opgebruikt zijn.
  • Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi deze met de gemalen kaas.
  • Plaats de lasagne gedurende 45 à 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.