Recepten
Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
Ingrediënten
- 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
- 1 pak gedroogde lasagnevellen
- 100 gr gemalen kaas
- Voor de bechamelsaus: 50 gr boter / 50 gr bloem / 350 ml melk / 1 snuifje nootmuskaat, peper en zout
Bereidingswijze:
- Maak eerst de bechamelsaus.
- Smelt de boter in een pannetje op het vuur.
- Voeg de bloem toe en laat even aanbakken.
- Doe nu straalsgewijs de melk erbij en roer toe een gladde saus.
- Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
- Neem een grote schaal en schep een laag Manna Vegetarische Bolognaise op de bodem.
- Bedek de laag vegetarische bolognaisesaus met enkele lasagnevellen.
- Lepel hier een laagje bechamelsaus over en bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.
- Herhaal tot de vegetarische bolognaisesaus en de bechamelsaus volledig opgebruikt zijn.
- Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi deze met de gemalen kaas.
- Plaats de lasagne gedurende 45 à 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.