Recepten

Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
Recepten Lasagne met Vegetarische Bolognaise
lasagna recept

Ingrediënten

  • 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
  • 1 pak gedroogde lasagnevellen
  • 100 gr gemalen kaas
  • Voor de bechamelsaus: 50 gr boter / 50 gr bloem / 350 ml melk / 1 snuifje nootmuskaat, peper en zout

 

Bereidingswijze:

  • Maak eerst de bechamelsaus.
  • Smelt de boter in een pannetje op het vuur.
  • Voeg de bloem toe en laat even aanbakken.
  • Doe nu straalsgewijs de melk erbij en roer toe een gladde saus.
  • Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • Neem een grote schaal en schep een laag Manna Vegetarische Bolognaise op de bodem.
  • Bedek de laag vegetarische bolognaisesaus met enkele lasagnevellen.
  • Lepel hier een laagje bechamelsaus over en bedek opnieuw met enkele lasagnevellen.
  • Herhaal tot de vegetarische bolognaisesaus en de bechamelsaus volledig opgebruikt zijn.
  • Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi deze met de gemalen kaas.
  • Plaats de lasagne gedurende 45 à 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.