Manna voor Professionals

Manna voor Professionals
Manna voor Professionals

Beste Klant,

Ook in deze moeilijke periode van onzekerheid staat Manna voor jullie klaar. We blijven zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.
Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met jouw vaste contactpersoon.

We kijken er alvast naar uit om snel weer samen te werken.
Samen (s)maakt immers sterk!

 Het Manna Team

Laten we samenwerken!

Wil jij onze sauzen aanbieden in jouw zaak, importeren of exporteren of op de markt brengen onder jouw eigen merk? Dan is Manna de geschikte partner voor jou! Bij ons kan je steeds rekenen op een snelle service met de nodige flexibiliteit.

Export

Wist je dat Manna naar meer dan 50 landen exporteert? We beschikken dus over de nodige kennis en ervaring om jou hierin te ondersteunen.

Meer over export
Frituur & Snack

Ontdek onze handige verpakkingen voor jouw zaak. Ken je onze slotts al? Met dit unieke systeem doseer je steeds dezelfde dosis #zotlekkere Manna saus. 

Meer over Frituur & Snack
Private Label

Onze Partner Brands omvatten meer dan 50% van de totale productie. Wil jij een koude of warme saus op de markt brengen onder jouw merk? Dan is Manna de geschikte partner.

Meer over Private Label
B2B

Heb je koude of warme sauzen nodig om te verwerken in jouw producten of gerechten? Manna heeft voldoende capaciteit om een uitgebreid gamma van sauzen aan te leveren in bulk.

Meer over B2B
Verpakkingen

Grote of kleine verpakkingen? In ons uitgebreide assortiment vind je steeds de geschikte verpakking, die volledig voldoet aan jouw wensen.

Ontdek onze verpakkingen
MANNAMANNA Nieuws

“Wij maken zot lekkere sauzen van bij ons”

22/10/2020

Op woensdag 6 januari wordt de 36ste de Trends Manager van het Jaar bekroond. Dat is de meest prestigieuze individuele…

Lees artikel Meer nieuws
Onze folders

Honger naar meer?

In onze folders vind je meer informatie over ons uitgebreide gamma aan unieke smaken en handige verpakkingen.

Over Manna

Sinds onze oprichting in 1935, produceren we smaakvolle koude en warme sauzen voor iedereen. Ons gemotiveerde team streeft er elke dag naar om het verschil te maken. Hierbij garanderen we als no-nonsense familiebedrijf steeds een snelle service met de nodige flexibiliteit. Ontdek hier meer over Manna

Bekijk onze bedrijfsfilm Meer over ons