Over ons

Over ons
Over ons

Wie zijn we?

Sinds onze oprichting in 1935, produceren we smaakvolle koude en warme sauzen voor iedereen. Ons gemotiveerde team streeft er elke dag naar om het verschil te maken. Hierbij garanderen we als no-nonsense familiebedrijf steeds een snelle service met de nodige flexibiliteit.

Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over Manna.

Manna vroeger, nu en in de toekomst

Sinds onze oprichting in 1935, kenden we een enorme groei. Ook in de toekomst willen op een duurzame manier blijven groeien.

Ontdek ons succesverhaal
Word lid van het Manna-team

Wil jij graag meebouwen aan ons succesverhaal? Bij Manna kom je terecht in een dynamische omgeving waar groeien, openheid en fun centraal staan.

Vind jouw droomjob
manna in het nieuws
Manna in de pers

Zou je graag te weten komen waar we mee bezig zijn en wat we al hebben bereikt? Wij hebben alle artikels en persberichten over Manna voor jou verzameld!

Ontdek het laatste nieuws
Manna Media

Wil je meer weten over onze #zotlekkere sauzen? Op deze pagina neem je een kijkje achter de schermen van Manna en vind je al onze (reclame)filmpjes.

Ontdek onze filmpjes
Duurzaamheid

Bij Manna willen we onze groei op een duurzame manier blijven verderzetten. We nemen als bedrijf dan ook onze verantwoordelijkheid op om de ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde naties na te streven.

Onze duurzame initiatieven
Manna nieuwtjes en weetjes

Interesse in de nieuwtjes van Manna? Of maak je graag indruk op je vrienden en familie met #zotlekkere weetjes? Hier vind je alles terug over Manna, onze sauzen, leuke gebeurtenissen, wist-je-datjes en meer.

Lees de zotste nieuwtjes & weetjes
Kwaliteit

Eén van de belangrijkste waarden van Manna is "Kwaliteit". Lees hier hoe we dagelijks de beste kwaliteit garanderen.

Meer over ons kwaliteitsbeleid