Private label

Manna voor Professionals Private label
Manna voor Professionals Private label

Beste Klant,

Ook in deze moeilijke periode van onzekerheid staat Manna voor jullie klaar. We blijven zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.
Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met jouw vaste contactpersoon.

We kijken er alvast naar uit om snel weer samen te werken.
Samen (s)maakt immers sterk!

 Het Manna Team

Onze Partner Brands omvatten meer dan 50% van de totale productie van Manna. Wil jij een saus op de markt brengen onder jouw merk? Dan is Manna de geschikte partner hiervoor.

Een betrouwbare partner

Wil jij sauzen aanbieden onder jouw eigen merk (Private Label)? Ontdek hier waarom Manna de geschikte partner is voor jou:

  • We beschikken over een uitgebreid gamma aan verschillende smaken, met zowel warme als koude sauzen. 
  • We bieden verschillende soortenverpakkingen aan in uiteenlopende formaten. 
  • Vind je de gewenste smaak en/of verpakking niet terug in ons uitgebreide assortiment? Dan ontwikkelen we samen met jou een product op maat.
  • We investeren voortdurend in nieuwe machines en systemen om zo onze productie verder te automatiseren en onze capaciteit te verhogen. 
Ontdek onze verpakkingen

De klant staat centraal

Klantgerichtheid is één van de waarden die dagelijks door onze medewerkers toegepast worden. We zorgen steeds voor een uitstekende service.

Dankzij onze flexibele productieplanning kunnen we nieuwe smaken en verpakkingen op korte termijn ontwikkelen. Zo kunnen we snel inspelen op jouw noden en wensen.

Innovatie en MVO

Onze in-house R&D-afdeling zorgt dagelijks voor de optimalisatie van onze bestaande recepten én de ontwikkeling van nieuwe, verrassende smaken. Zo ontwikkelden we recent: 

Ook in de toekomst streven we ernaar om op een duurzame manier te groeien. Ontdek hier welke duurzame acties we reeds ondernomen hebben en hoe we in de toekomst op een maatschappelijk verantwoorde manier willen blijven ondernemen.

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een mogelijke samenwerking?

Contacteer ons