Dagje zonder vlees? Relax. Saus erover.

Ontdek nu onze nieuwe saus
Consument
Consument
Wegens de sluiting van alle vestigingen van Makro België zijn onze sauzen daar helaas niet meer verkrijgbaar.

Op onze website kan u bij al onze koude en warme sauzen de winkelketen vinden waar u deze kan aankopen.

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet ons te contacteren via het invulformulier op de contactpagina, department ‘retail Belgium’. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw vraag.

De warme sauzen van Manna

Heb je het te druk om te koken, maar wil je toch een #zotlekker gerecht? Relax. Saus erover! Onze warme sauzen zijn klaar in een handomdraai.

De koude sauzen van Manna

In ons uitgebreide gamma van koude sauzen vind je gegarandeerd een sausje dat je alledaagse gerecht een #zotlekker extraatje geeft. Smullen maar met de koude sauzen van Manna!

Manna in de pers

Zattemansklap van Conner Rousseau

12/10/2023

Relax. Saus erover. Dat dacht Conner Rousseau ook bij het geven van de persconferentie. Voor ons het ideale moment om…

Lees artikel Meer nieuws

Over Manna

Sinds onze oprichting in 1935, produceren we smaakvolle koude en warme sauzen voor iedereen. Ons gemotiveerde team streeft er elke dag naar om het verschil te maken. Hierbij garanderen we als no-nonsense familiebedrijf steeds een snelle service met de nodige flexibiliteit. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over Manna.

Bekijk onze bedrijfsfilm Meer over ons

Word lid van het Manna-team

Wil jij graag meebouwen aan ons succesverhaal? Bij Manna kom je terecht in een dynamische omgeving waar groeien, openheid en fun centraal staan.

De open bedrijfscultuur en de fijne collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk vertrek. Lieve Vrancken, HR Onze bedrijfscultuur