Heb je koude of warme sauzen nodig om te verwerken in jouw producten of gerechten? Manna heeft voldoende capaciteit om een uitgebreid gamma van sauzen aan te leveren in bulk.

Een betrouwbare partner

Wil je sauzen verwerken in jouw producten? Ontdek hier waarom Manna de geschikte partner is voor jou:

  • We beschikken over een uitgebreid gamma aan verschillende smaken*, met zowel warme als koude sauzen. 
  • We bieden verschillende soorten handige verpakkingen* aan, waaronder grote verpakkingen zoals containers. 
  • Om onze productie nog verder te automatiseren en onze capaciteit te verhogen, investeren we voortdurend in nieuwe machines en systemen.

* Graag rekening houden met onderstaande minimale volumes per referentie per jaar:
          - 30 paletten voor een bestaand recept onder eigen merk
          - 50 paletten voor een nieuw recept dat we nog niet produceren

 

Ontdek onze verpakkingen

De klant staat centraal

Klantgerichtheid is één van de waarden die dagelijks door onze medewerkers toegepast worden. We zorgen steeds voor een uitstekende service.

Dankzij onze flexibele productieplanning kunnen we nieuwe smaken en verpakkingen op korte termijn ontwikkelen. Zo kunnen we snel inspelen op jouw noden en wensen.

Innovatie en duurzaamheid

Onze in-house R&D-afdeling zorgt dagelijks voor de optimalisatie van onze bestaande recepten én de ontwikkeling van nieuwe, verrassende smaken. Zo ontwikkelden we recent: 

Ook in de toekomst streven we ernaar om op een duurzame manier te groeien. Ontdek hier welke duurzame acties we reeds ondernomen hebben en hoe we in de toekomst op een maatschappelijk verantwoorde manier willen blijven ondernemen.