Recepten

Recepten Nachoschotel met bolognaisesaus
Recepten Nachoschotel met bolognaisesaus

Ingrediënten

  • 1 zak nacho chips
  • Manna Ch’easy
  • 150 gr Manna bolognaise
  • 1 blikje maïs
  • 1 el chili con carne kruiden
  • 1 tomaat
  • 1 el guacamole
  • 1 el zure room
  • Enkele blaadjes koriander

 

Bereiding

  • Verdeel de nacho chips over een vuurvaste schaal.
  • Spuit er een laagje Ch’easy op en plaats gedurende 10 minuutjes in de oven op 180 graden zodat de kaas mooi kan smelten.
  • Verwarm de bolognaisesaus in een pannetje op het vuur.
  • Meng er de maïs en de chili con carne kruiden onder.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Haal de nacho’s uit de oven en lepel er de bolognaisesaus over.
  • Bestrooi met de blokjes tomaat en schep er de guacamole en zure room bovenop.
  • Werk af met blaadjes verse koriander.