Recepten

Recepten Spaghetti carbonara met spinazie en champignons
Recepten Spaghetti carbonara met spinazie en champignons

Spaghetti carbonara met spinazie en champignons

 

Ingrediënten:

  • 1 pot Manna Carbonara (500 gr)
  • 500 gr spaghetti
  • 200 gr spinazie
  • 250 gr Parijse champignons
  • Parmezaanse kaas
  • boter

 

Bereidingswijze:

  •  Kook de spaghetti al dente.
  •  Snijd de champignons in plakjes en was de spinazie.
  •  Smelt een klontje boter in een pot en stoof er de champignons en de spinazie in aan. Voeg vervolgens de carbonarasaus toe en roer alles goed onder mekaar.
  •  Giet de spaghetti af en verdeel deze over verschillende borden. Schep er een flinke lepel van de carbonarasaus over. Werk de pasta af met enkele fijngesneden blaadjes spinazie en Parmezaanse kaas.