Kwaliteit

Kwaliteit
Kwaliteit

Manna draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Het is dan ook één van onze belangrijkste waarden. We focussen niet alleen op de kwaliteit van onze producten, maar ook op de kwaliteit van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn immers cruciaal om samen een hoogstaande kwaliteit te bereiken.

We streven in al onze activiteiten naar continue verbetering. Processen, instructies en registraties worden constant in vraag gesteld en verbeterd waar nodig.
Dankzij een doorgedreven opleidingsplan blijven onze medewerkers steeds up to date. Alleen zo kan ons kwaliteitsniveau alleen maar stijgen.

Ook participeren we aan een onaangekondigd auditsysteem (de IFS food safety check), bovenop onze standaard externe IFS Food en Autocontrolegids G019 audit. Een onverwachte externe audit is voor ons immers een opportuniteit om bij te leren en nog beter te worden!

Onze certificaten kan je hieronder terugvinden:

Een meer uitgeschreven beleidsverklaring over ons kwaliteitssysteem vind je hier.

Nog vragen over kwaliteit bij Manna?

Contacteer onze kwaliteitsafdeling
Noodnummer

Dit is ons noodnummer om ernstige klachten (gevaar voor voedselveiligheid) te melden - dit nummer mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden: +32 (0) 477 33 29 97