Manna vroeger, nu en in de toekomst

Manna vroeger, nu en in de toekomst
Manna vroeger, nu en in de toekomst

Onze waarden

Ons doel bij Manna? Op een duurzame manier zowel nationaal als internationaal blijven groeien.

Hierbij gaan we steeds uit van onze 6 waarden. Door het toepassen van deze waarden maakt ons gemotiveerde team elke dag het verschil.

Kwaliteit

Manna investeert permanent in de kwaliteit van ons team en is enkel tevreden met excellente prestaties.  Met de nodige zorg en hoogwaardige grondstoffen maken we producten van topkwaliteit.  We garanderen een hoogstaande service met het oog op een lange termijnrelatie.  We werken voortdurend aan een uitstekende interne en externe communicatie.

Klantgerichtheid

De klant staat centraal bij Manna, en dat kan alleen als al onze medewerkers de nodige klantgerichtheid aan de dag leggen: in al onze bedrijfsprocessen moeten de eisen en wensen van onze klanten op de eerste plaats komen.  Van onze klanten partners maken kunnen we alleen door de enorme betrokkenheid en het sterke engagement van al onze medewerkers!

Efficiëntie

We streven naar een efficiënte werking in alle afdelingen door de juiste persoon op de juiste plaats te zetten.  We benutten alle middelen zo optimaal mogelijk en herleiden de kosten tot een minimum.  Dat kan als elk van onze medewerkers zijn job beheert als ware Manna zijn/haar eigen bedrijf!

Ondernemingszin

Met deze waarde stimuleren we bij onze medewerkers de zin voor initiatief, het lanceren van ideeën en het omzetten ervan in concrete acties.  Fouten maken is menselijk en mag, zolang we er de juiste lessen uit leren!  We verwachten ook dat elke medewerker zijn of haar verantwoordelijkheid opneemt.

Openheid

Alle collega’s werken mee aan een open en transparante bedrijfscultuur, waarin een kritische en constructieve houding en openheid wordt gestimuleerd.  Communiceren doen we op een directe manier met de juiste collega, niet via de wandelgangen.

Fun

Bij Manna heerst er een familiale en informele sfeer: hier zijn mensen geen nummers maar waardevolle individuen.  We nemen allemaal initiatieven om de teamspirit aan te moedigen en we streven naar een goed evenwicht tussen werk en privé.  Wij zijn ervan overtuigd dat wie met plezier werkt, ook beter werkt!

Onze missie

Bij Manna hebben we oprechte waardering en respect voor alle stakeholders.

Zo zijn onze klanten onze partners en zijn het onze medewerkers die het verschil maken.

We streven naar structurele groei en rentabiliteit op de lange termijn.