Weetjes

Weetjes Snel en verantwoord koken met Manna
Weetjes Snel en verantwoord koken met Manna

Snel en verantwoord koken met Manna

Heb je het te druk om een zelfgemaakte, gezonde maaltijd voor jouw kinderen op tafel te toveren? Relax. Saus erover. Onze sauzen zijn dé perfecte noodoplossing.

Herkenbaar? Je komt thuis van je werk, moet nog naar de winkel, je oudste zoon naar de voetbaltraining brengen en je dochter helpen met haar huiswerk. Geen tijd dus om ook nog een verse maaltijd te koken. Met Manna zet je snel een #zotlekkere én verantwoorde maaltijd op tafel.

95% verse groenten, 100% lekker

Onze Groentesaus bevat maar liefst 95% verse groenten. Heb je geen tijd hebt om verse groenten te snijden? Deze gezonde én #zotlekkere saus boordevol groenten is het perfecte alternatief.

De favoriet van elk kind

Zijn jouw kids ook echte Manna’s kindjes? Onze Bolognaise, op maat van de Belgische smaakpapillen, valt bij groot én klein in de smaak. Gemaakt met 25% kwaliteitsvlees en sappige, Italiaanse tomaten.

Vegetarische variant

Ontdek nu ook onze Vegetarische Bolognaise. Dé perfecte vervanger voor een pastamaaltijd met vlees. Deze volwaardige saus met soja is goed voor de gezondheid én het milieu.

Inspiratie nodig?

Check dan zeker onze recepten of volg onze Facebookpagina. Hier posten we elke derde maandag van de maand een Easy Monday Meal!

 

Ontdek onze recepten