Manna steunt de Cliniclowns

Manna steunt de Cliniclowns

Wist je dat Manna jaarlijks de adoptie van 2 Cliniclowns-koppels op zich neemt? Hierdoor kunnen er maar liefst 1.600 kinderen genieten van een bezoekje van deze clowns. De Cliniclowns zorgen voor afleiding en plezier aan kinderen die door ziekte en/of een handicap in een ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld.

Waarom de Cliniclowns?

Als familiebedrijf in de voedingssector willen we graag bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van kinderen. Lachen doet goed, ook wanneer het even minder goed gaat. Ook bij Manna passen we dit toe: “Fun” is immers één van onze waarden en relativeren zit in ons DNA.

Virale campagnes

In 2016 creëerden we samen met Piet Huysentruyt  een aantal grappige filmpjes waarin we de topchef zwaar op de korrel namen. Bij elke view op één van de filmpjes doneerde Manna een bedrag aan de Cliniclowns. Omwille van het enorme succes van de filmpjes, mochten we een cheque van maar liefst 20.000 € overhandigen aan de Cliniclowns.

In 2017 maakten we samen met de broers Van Echelpoel een “gehackte” versie van hun videoclip. Wie het filmpje bekeek, zag meteen dat er iets vreemds aan de hand was, want de tekst werd vervangen door reclame voor spaghettisaus. Uiteindelijk werd de ‘gehackte’ versie meer dan 600.000 maal bekeken, waardoor we opnieuw 20.000 € aan de Cliniclowns mochten schenken.

Ontdek hier alle virale filmpjes

In de toekomst?

Ook in de toekomst blijven we de Cliniclowns steunen. In het najaar staat er zelfs nog een extra actie gepland. Benieuwd? Volg ons dan zeker op Facebook.

Volg onze Facebookpagina