Nieuws

Over ons Nieuws Piet Huysentruyt bakt wafels voor cliniclowns en patiëntjes
Over ons Nieuws Piet Huysentruyt bakt wafels voor cliniclowns en patiëntjes
Nieuws

Piet Huysentruyt bakt wafels voor cliniclowns en patiëntjes

20/06/2016

Sterrenchef Piet Huysentruyt hield vandaag een heuse ‘wafelenbak’ in het AZ Sint-Maarten. Hij deed dit ten voordele van de Cliniclowns.

 

U hebt ze vast wel gezien, de filmpjes waarin tv-kok Piet Huysentruyt de ene blunder na de andere begaat. Dit was een stunt van de West-Vlaamse sterrenchef samen met Manna Foods. Per ‘view’ die de filmpjes haalden schonk Manna een bedrag aan de Cliniclowns. Uiteindelijk bekeken 4,5 miljoen mensen de filmpjes en werd vanmorgen in het Sint-Maartenziekenhuis in Mechelen een cheque van 20.000 euro overhandigd aan de Cliniclowns.

 

Maar Huysentruyt kwam het bedrag niet zomaar overhandigen. Speciaal voor de kleinste patiëntjes bakte hij heerlijke wafels. De Cliniclowns zijn uiteraard erg tevreden met het bedrag: “We werken al enkele jaren samen met Manna. Als daar een schepje bovenop komt dankzij de samenwerking met Piet Huysentruyt, dan juichen wij dat natuurlijk toe”, klinkt het bij Valérie Van Gastel van de Cliniclowns.

 

Huysentruyt was zichtbaar geëmotioneerd toen hij de cheque overhandigde. “Ik steun regelmatig goede doelen. Tijdens de opnames van de filmpjes heb ik me ook enorm geamuseerd. En wanneer de mensen met mij kunnen lachen omwille van het goede doel, dan sta ik daar volledig achter.”

 

Bron: Radio Reflex (radioreflex.be)