Nieuws

Over ons Nieuws Manna steunt de cliniclowns
Over ons Nieuws Manna steunt de cliniclowns
Nieuws

Manna steunt de cliniclowns

05/11/2015

De VZW Cliniclowns België brengt afleiding en plezier aan gehospitaliseerde en/of gehandicapte kinderen. Een team van professionele clowns brengt hen individuele bezoekjes waarbij improvisatie centraal staat. De kinderen kunnen op deze manier weer gewoon kind zijn en hun ziekte even naar de achtergrond verdringen.

Manna Foods NV. wilde uit maatschappelijke betrokkenheid al langer een relevant goed doel steunen. Dit omdat ondernemen in de visie van dit familiebedrijf nu eenmaal meer is dan alleen winst maken. Dat de keuze daarbij op de Cliniclowns viel, is geen toeval. “We zijn een Belgische, familiale KMO die zich grotendeels op de Belgische gezinnen richt”, zegt een enthousiaste Sylvie Van den Broeck, algemeen directeur bij Manna Foods N.V. “Ons leek het dan ook logisch dat wij iets voor kinderen zouden doen, en liefst ook in eigen land. Omdat we weten dat vele kinderen het soms minder goed hebben dan wij, doordat hun gezondheid hen even in de steek laat, leek ons de Cliniclowns een uitstekend initiatief om te steunen. Daar dragen wij graag een steentje toe bij.”

Manna Foods N.V. produceert al ruim een halve eeuw diverse sauzen, onder het merk Manna én voor huismerken. Vooral de Manna Bolognaise (met 25% kwaliteitsvlees) is bekend bij de Belgische gezinnen. Anderen kennen dan weer de Manna mayonaises en andere koude sauzen van in de frituren, broodjeszaken en pitabars.

Bij Cliniclowns wordt de steun van Manna Foods N.V. alvast erg gewaardeerd. ” Onze vereniging is reeds 20 jaar aanwezig in de Belgische ziekenhuizen . Dat doen we al die tijd zonder enige vorm van subsidiëring wat enorm moeilijk is. Net daarom is de toezegging van Manna Foods om onze organisatie gedurende verschillende jaren te ondersteunen zo ongelooflijk belangrijk. We stellen de steun dan ook heel erg op prijs!”, reageert Valérie Van Gastel, algemeen coordinator bij VZW Cliniclowns.

Het hele team van Manna Foods NV is alvast erg trots op de samenwerking met VZW Cliniclowns België en benadrukt dit ook door dit project nog eens extra in de verf te zetten in de nieuwjaarswensen die druk werden rondgestuurd.

Meer info kan u bekomen bij:

– Valerie Van Gastel, Algemeen Coördinator VZW Cliniclowns België
– Manna Foods NV. : www.manna.be